Back to school!

De vakantie is (bijna) begonnen in Nederland, dus waarschijnlijk ben je nog niet met het nieuwe schoolseizoen bezig. Wij al wel! Inmiddels is het een mooie traditie om in Chinari schoolpakketjes te geven aan de schoolgaande kinderen.

Waarom?
In Roemenie neemt ieder kind vanaf groep 3 (in Roemenie klas 0) hun eigen schoolspullen mee naar school. Denk aan schriften, potloden, lijm, verf, etc. Wij willen alle kinderen in Chinari de kans geven om naar school te gaan en hun op weg helpen met schoolspullen.

Een paar jaar geleden hebben wij eerder in Nederland een actie gedaan en daar kwam veel reactie op. We hadden een flinke voorraad met spullen en hoefden elk jaar nog een klein gedeelte aan te vullen. Echter zijn we nu aardig door de voorraad heen en doen we weer een nieuwe actie!

Omdat wij alle spullen van de stichting in ons huis bewaren, en dus maar beperkte ruimte hebben, hebben we een specifieke lijst opgesteld met schoolspullen die wij nodig hebben om 40 pakketjes te maken. Wij willen je vragen of je je aan deze lijst wilt houden, zodat we geen spullen krijgen waar we geen bestemming voor vinden.

Tot en met 20 augustus kunnen de spullen worden gebracht of opgestuurd naar Fam Neutel in Diffelen (omg. Hardenberg) of Fam Marissen in De Lutte (omg. Enschede). Voor het adres stuur ons even een bericht! Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail. Of Djoke is op dit nummer via Whatsapp te bereiken +40 747 504 353

BACK TO SCHOOL LIJST

Het liefst neutrale artikelen die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Deze lijst proberen we regelmatig up to date te brengen.

Schriftjes (A5)
– met lijntjes | genoeg van gekregen, bedankt!
– met kleine hokjes (wiskunde) | nog nodig: 10
Setjes kleurpotloden | nog nodig: 17
Simpele etuis (zie voorbeeld foto) | nog nodig: 23
Gummen | nog nodig: 10
Puntenslijpers (simpel, zie foto voorbeeld) | nog nodig: 8
Lijmstiften | nog nodig: 17
Complete setjes acrylverf | nog nodig: 39

Back to school

Lijst(Vereist)
Artikel
Aantal
 
Klik op het plusje om meerdere artikelen aan te geven.
Heel leuk dat je ons wil helpen! Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail met daarin contactgegevens van de inzamel locaties.
Op de hoogte blijven van deze actie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!(Vereist)
Back to school!

Geef een reactie