Benefietconcert Enschede Helmerzijde Theater (6 maart)

Poster Benefietconcert Enschede Moving Closer
Bekijk de poster!

Op vrijdag 6 maart zal er een benefietconcert plaatsvinden in het Helmerzijde Theater in Enschede. Dit is een Benefietconcert Enschede met vrije toegang en met halverwege aandacht voor mijn project hier in Roemenië. De muziek wordt verzorgt door Rutger&Athalja, www.rutgerenathalja.nl

Dus woont u in Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Almelo, Usselo, Oldenzaal, heel Twente dus eigenlijk, of misschien net over de grens in Gronau en houdt u van mooie muziek met een boodschap? Dán bent u van harte welkom!

Benefietconcert Enschede

Wat? Benefietconcert Moving Closer (Roemenië)
Wanneer? vrijdag 6 maart
Hoe laat? aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Adres? Broekheurnering 1050, Enschede
Waarom? Ter ondersteuning van project Moving Closer van Care Foundation

Ruben Marissen is werkzaam in Roemenië en werkt daar op vrijwillige basis voor de stichting “Care Foundation” in een klein dorpje, Chinari. In dit dorpje wonen naast Roemenen en Hongaren ongeveer 150 Roma’s (zigeuners). Deze Roma leven in arme omstandigheden. Velen hebben geen toegang tot water, sanitair of elektriciteit. Ruben is programma’s aan het opzetten in dit dorp op het gebied van educatie, evangelisatie, gezondheid en morele vorming. Tijdens dit Benefietconcert Enschede zal er korte presentatie zijn, een collecte zijn en is er mogelijkheid om sponsor te worden.

Benefietconcert Enschede Helmerzijde Theater (6 maart)

Geef een reactie