We kunnen niet zonder jou…

Dramatisch klinkt dat hè? Maar toch is het zo! We hebben mensen zoals jij nodig die ons helpen in gebed, financieel ondersteunen en betrokken zijn bij ons werk.

Financiële ondersteuners

Wij zijn als vrijwilligers werkzaam in Roemenië. Dit betekent dat wij geen salaris ontvangen voor het werk dat wij hier doen. Voor ons levensonderhoud hebben we mensen nodig zoals jij!

We zijn dus op zoek naar mensen zoals jij die ons werk belangrijk vindt en ons financieel wil ondersteunen. Je gift is aan een ANBI en levert dus belastingvoordeel op. Ook lekker toch?

Ja, ik word financieel ondersteuner!

Meelevers!

Wil je ons gewoon eerst eens even volgen? Dat kan uiteraard ook! We hebben een nieuwsbrief waar je jezelf op kunt abonneren. Je ontvangt dan (ongeveer) maandelijks een nieuwsbrief van ons per e-mail. Deze nieuwsbrief gaat(grotendeels) over ons persoonlijke leven in Roemenië!
In onze nieuwsbrief vind je ook gebedspunten. Want ook wij zijn ons er van bewust dat we het te vaak zelf proberen op te lossen zonder Gods hulp daar concreet bij te vragen. We kunnen jou ook wel gebruiken als steuntje in de rug. Bidt je mee?

Yeah, ik wil me abonneren!

Social media

We hebben een Facebook-pagina over ons werk in Chinari. Klik hier!

banner_help_ons