Twee (goedwerkende) laptops gezocht!

We zijn voor ons dagcentrum in Chinari op zoek naar twee of drie goedwerkende laptops. Kunt u helpen? Doen ze bij u op school nog werkende laptops weg? Lees verder!

We hebben niet echt bekabeling in ons gebouw voor internet maar werken met een draadloos netwerk, ook de printer is draadloos te benaderen. We hebben geprobeerd om een desktop te voorzien van een draadloze ontvanger, maar ook dit werkt niet helemaal lekker. En daarnaast hebben we het printen nooit aan de praat gekregen.

We willen dus graag twee of drie laptops in gebruik gaan nemen. Sowieso één in het medisch kabinet en één in het klaslokaal voor Djoke.
De desktops die we nu hebben zullen worden ingericht voor leerlingen. Zij mogen deze gebruiken om verslagen maken, educatieve spellen, enzovoort. Daarnaast willen we de desktops gaan gebruiken voor mensen die wat willen printen, scannen of willen e-mailen. Zo is Ruben een jongen aan het begeleiden om zich in te schrijven bij een uitzendbureau.

We stellen niet super veel eisen aan de laptops, het mogen gewone laptops of MacBooks zijn. Als we er maar fatsoenlijk op kunnen werken en dat houdt in dat er:

  • een besturingssysteem op zit (mag illegaal zijn, we kunnen via een non-profit programma deze omzetten in een legale versie voor een paar euro)
  • een tekst verwerkt op kan worden (Google Documenten/Spreadsheets zijn we groot fan van)
  • Photoshop kunnen draaien
  • een goede WiFi ontvangst op zit
  • een beamer op aangesloten kan worden (HDMI/VGA/MiniDisplay/Thunderbolt aansluiting, kies er maar één)
  • een webcam in zit voor Skype gesprekken met ons bestuur , andere stichtingen en het zomerteam in Nederland
  • een aantal jaar mee gewerkt kan worden (voldoende snelheid, hoeft niet overdreven hoor!)

Heeft u er één liggen? Kent u een school/bedrijf die zijn laptops vervangt? Heeft uw oma/moeder, opa/vader er één gekocht waar ie toch niet mee overweg kan?

Mail of bel ons! Dit kan op post@rubendjoke.nl of bel / whatsapp op +40 751 346 751

Contactformulier

Twee (goedwerkende) laptops gezocht!

Geef een reactie