Welkom op onze nieuwe website!

Met enige trots presenteren wij onze nieuwe site! Ja de onze! Omdat we over minder dan acht maanden zullen gaan trouwen D.V. En dus ook ons Roemeense avontuur écht samen begint is het ook tijd om samen onze sponsors te informeren. Dus vanaf nu zie je nieuwsberichten, nieuwsbrieven enzovoort voorbij komen van ons beiden. Leuk hé?

Wat betekent het concreet?

Djoke komt hier ook wonen vanaf volgende zomer. Zij gaat zich allereerst richten op het leren van de Roemeense taal en gaat mij ondersteunen met de educatieve programma’s die ik al draai. Dit zal mij dus een enorme impuls geven! Daarnaast zal ze zich gaan richten en oriënteren op wat haar rol precies zal zijn hier in Roemenië. Logischerwijs gaan dus de kosten voor ons levensonderhoud ook omhoog. Dus moeten we vanaf nu samen ook voor ons levensonderhoud sponsoren vinden en het contact met jullie te onderhouden als lezers en sponsoren. Sommige blogs (berichten) op deze website zullen dus van mijn hand zijn en weer anderen van Djoke. Je begrijpt al, deze blog schrijft Ruben dus.

Nieuwe start = nieuwe uitstraling

Aangezien wij ons nu als een koppel profileren en dus de uiterlijke factor van ons door Djoke haar verschijning flink wat aantrekkelijker wordt leek het mij goed om ook de website een “update” te geven. De oude ging tenslotte al ruim 3 jaar mee! 🙂 Hopelijk motiveert het ons ook om regelmatiger dingen te plaatsen zodat je in Nederland op de hoogte blijft over ons wel en wee. Zodat je kunt zien wat wij hier uitvoeren, en jullie je zo toch verbonden voelen met ons ondanks dat we in een ander land werken! We hebben ons best gedaan om de website lekker overzichtelijk te houden. Dat houdt dus in, slechts vijf menu-items! 🙂 De volgende welteverstaan, Homepage, Wat doen wij?, Wat beleven wij? (dit is de weblog), Hoe kun jij helpen? en tenslotte Contact. Uiteraard zijn er nog meer pagina’s op deze website. Deze zijn te bereiken via andere pagina’s of zijn allemaal te vinden in onze zogeheten Sitemap! 🙂

Wat kunt u verwachten?

Op deze site kun je lezen wie wij zijn, wat we doen enzovoort en hoe jij kan helpen. Dat is de wat statischere informatie, daarnaast zullen we een interactief weblog onderhouden waar je kunt lezen over onze belevenissen hier, waar wij oproepjes/hulpvragen doen of gewoon leuke dingen delen. Je kan reageren op de berichten, ze Liken zodat we weten dat je het leuk vindt wat wij schrijven! Wij hopen samen dat je deze site interessant vindt en regelmatig terugkomt om op de hoogte te blijven!

Altijd weer dat sponsoren…

Ja, ik zei het net al even. We gebruiken de site ook om onze (maandelijkse) sponsorkring uit te breiden. Wij vertrouwen op God om in ons leven te voorzien van alles wat we nodig hebben. Doordat we vanaf volgende zomer hier samen gaan leven gaat het budget voor ons levensonderhoud dus ook omhoog. We hopen doordat we dit nu samen doen ook Djoke haar netwerk “aan te boren” zoals dat zo mooi heet. Zodat ook mensen in haar kring de kans krijgen om dit mooie (en nodige) werk te ondersteunen.

Dus al in dit allereerste bericht (ja écht) doen wij de dringende oproep of jij wilt nadenken of je ons wilt helpen andere mensen te helpen. Wil jij ons maandelijks ondersteunen zodat wij ons werk kunnen (blijven) doen? Op deze pagina vindt je meer informatie!

Welkom op onze nieuwe website!

Geef een reactie